محاسبه هزینه خرید سیم و کابل برای ساختمان

هزینه خرید سیم و کابل برای ساختمان

یکی از سوالاتی که به طور متداول پرسیده می‌شود این است که در زمان ساخت، هزینه خرید سیم و کابل برای ساختمان چقدر است. این سوال بسیار کلی است و باید به طور تخصصی به آن جواب داده شود. بنابراین ما در این مقاله سعی کردیم تا تمامی هزینه هایی که برای خرید سیم و کابل برای ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری باید پرداخت کنید را شرح دهیم. با ما همراه باشید.

هزینه خرید سیم و کابل برای ساختمان چقدر است؟

با توجه به قانون نظام مهندسی ایران برای هر واحد 100 متری 5 جفت سیم مورد نیاز است. منظور از هر جفت سیم برق یعنی یک کلاف سیم سایز 1.5 و یک کلاف سیم 2.5 می‌باشد. توجه داشته باشید که هر کلاف سیم و کابل 100 متری است و زمانی که صحبت از 5 جفت سیم می‌شود منظور ما 1000 متر سیم در سایز های 1.5 و 2.5 برای هر واحد صد متری می‌باشد.

البته نا گفته نماند که علاوه بر سیم های جفت، شما به یک سری سیم و کابل دیگر نیز نیاز دارید تا بتوانید تمامی مراحل سیم کشی ساختمان خود را انجام دهید. هزینه خرید سیم و کابل برای ساختمان به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد ولی اگر بخواهیم هزینه خرید سیم و کابل برای هر واحد صد متری را حساب کنیم، حدود 15 الی 17 میلیون تومان را باید پیش‌بینی کنیم. حال در صورتی که ساختمان دارای 10 واحد باشد، هزینه خرید سیم و کابل برای ساختمان حدود 150 الی 170 میلیون تومان خواهد بود.

سیم و کابل های مورد نیاز در ساختمان برای واحد 100 متری

هزینه خرید سیم و کابل برای ساختمان

زمانی که شما شروع به ساخت یک ساختمان می‌کنید، برای انجام سیم کشی برق آن نیاز به سیم و کابل های مخصوصی دارید. معمولا در تمامی ساختمانی های مسکونی و اداری از سیم و کابل های یکسان استفاده می‌شوند که شما می‌توانید در زیر انواع این سیم و کابل ها را مشاهده کنید:

  • سیم افشان سایز 1.5 ( جهت روشنایی) = 5 کلاف صد متری
  • سیم افشان سایز 2.5 (جهت پریز های برق) = 5 کلاف صد متری
  • کابل آنتن (کابل کواکسیال دارای هادی مسی) = 50 متر
  • سیم تلفن (دو زوج) = 50 متر
  • کابل آیفون (کابل 4 زوج فویل دار) = 50 متر
  • کابل کولر آبی = کابل 5 رشته سایز 1.5 برای کلید ها تا پشت بام از 15 الی 30 متر
  • کابل کولر گازی = سیم افشان نمره 4 از 15 الی 30 متر
  • کابل آسانسور = کابل 5 در 6 در متراژ 30 متر
مطالعه کنید  درآمد فروش سیم و کابل چقدر است؟

اگر بخواهیم به طور میانگین حساب کنیم، برای هر واحد 100 متری مقدار هزار متر سیم جفت نیاز داریم و برای کابل های مختلف نیز حدود 30 متر کابل در مدل های مختلف نیاز است. در نظر داشته باشید که فقط در خصوص سیم های جفت می‌توان میزان متراژ دقیق اعلام کرد و بقیه سیم و کابل ها میزان مورد نیازشان بر اساس نقشه و طراحی ساختمان خواهد بود. از همین رو نقشه ساختمان را به برقکار نشان داده و ایشان تصمیم به میزان خرید سیم و کابل های مورد نیاز می‌گیرند.

چگونه هزینه های خرید سیم و کابل را کاهش دهیم؟

هزینه خرید سیم و کابل برای ساختمان

راه های بسیار زیادی برای کاهش هزینه های خرید سیم و کابل ساختمان وجود دارد. این موضوع کاملا به تجربه و نوع خرید شما بستگی خواهد داشت. در حال حاضر مهم ترین عوامل موثر در هزینه خرید سیم و کابل برای ساختمان عبارت اند از:

  • خرید دقیق متراژ و جلوگیری از خرید اضافه
  • خرید سیم و کابل با قیمت عمده
  • خرید سیم و کابل از کارخانه تولیدی
  • استفاده از سیم و کابل های باکیفیت بدون پرتی و ضایعات
  • استخدام برقکار حرفه ای و متخصص

تک تک این موارد می‌تواند تاثیر زیادی در میزان هزینه خرید سیم و کابل ساختمان داشته باشد. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم حتما به این نکات توجه داشته باشید. در ادامه بیشتر در خصوص این موارد صحبت خواهیم کرد

خرید دقیق متراژ سیم و کابل جهت کاهش هزینه

هزینه خرید سیم و کابل برای ساختمان

یکی از بهترین راه های جهت کاهش هزینه خرید سیم و کابل، خرید دقیق متراژ مورد نیاز است. در صورتی که شما این کالا ها را به میزان زیادتری خریداری کنید، ممکن است بخاطر آسیب هایی که در سر پروژه به آن وارد می‌شود، مرکزی که از آنجا خریداری کردید از شما مرجوع نکند و باعث می‌شود تا هزینه های شما به میزان قابل توجهی افزایش یابد. میزان و متراژ خرید سیم و کابل کاملا به نقشه ساختمان بستگی دارد بنابراین نمی‌توان برای هر پروژه میزان مشخصی را اعلام کرد.

خرید سیم و کابل با قیمت عمده

یکی دیگر از راه های کاهش هزینه خرید سیم و کابل ساختمان این است که شما از مراکز عمده اقدام به خرید کنید. مراکز فروش عمده سیم و کابل قیمت مناسب تری نسبت به فروشگاه ها و یا مغازه های الکتریکی دارند و می‌توانند تاثیر زیادی در هزینه های خرید سیم و کابل داشته باشند. در صورتی که تمایل دارید محصولات مربوط به سیم و کابل ساختمان را به صورت عمده خریداری کنید، فقط کافیست وارد لینک زیر شوید:

مطالعه بیشتر: فروش عمده کابل و سیم

خرید سیم و کابل از کارخانه های تولیدی

هزینه خرید سیم و کابل برای ساختمان

در صورتی که تمایل داشته باشید می‌توانید برای کاهش هزینه سیم و کابل خود به کارخانجات تولیدی مراجعه کرده و بعد از مزاکرات به صورت مستقیم از کارخانه خرید داشته باشید. البته برخی از کارخانجات تولید سیم و کابل وجود دارند که شما می‌توانید براحتی محصولات خود را با کیفیت بالا و قیمت بسیار مناسب به طور مستقیم خریداری کنید. یکی از بهترین کارخانجات ، کارخانه هادی سیم است که با فراهم کردن بستری ایده عال برای تمامی سازندگان و برقکاران شرایط فروش مستقیم و بدون واسطه را بسیار آسان کرده است.

مطالعه کنید  بهترین دتکتور اعلام حریق در ایران

استفاده از سیم و کابل های باکیفیت

متاسفانه برخی از افراد به دلیل قیمت پایینتر، اقدام به خرید سیم و کابل بی‌کیفیت می‌کنند. این موضوع علاوه بر مشکلات مالی ممکن است مشکلات جانی بسیاری نیز در آینده بوجود آورد. در صورتی که شما از جنس های بی‌کیفیت استفاده کنید، مقدار ضایعات آنها افزایش یافته و زمانی که بخواهید میزان ضایعات را محاسبه کنید، متوجه می‌شوید که قیمتی برابر با سیم و کابل های باکیفیت را پرداخت کرده اید.

بنابراین سعی کنید برای کاهش هزینه خرید سیم و کابل از محصولات باکیفیت و استاندارد استفاده کنید.

استخدام برقکار متخصص و حرفه ای

هزینه خرید سیم و کابل برای ساختمان

همانطور که گفته شد، میزان سیم و کابل مصرفی هر ساختمان توسط برقکار اعلام می‌شود. در صورتی که شما از یک شخص متخصص استفاده نکرده باشید، ممکن است در محاسبات خود دچار اشتباه شده و هزینه های خرید سیم و کابل را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. البته مشخص کردن میزان لوازم مصرفی ساختمان فقط برای سیم و کابل نیست و برای عنوان های دیگر مانند لوله برق، قوطی کلید و … نیز میزان مورد نیاز توسط برقکار تعیین می‌شود. بنابراین سعی کنید از نیرو های ماهر جهت انجام پروژه های ساختمان خود استفاده کنید.

سخن آخر

ما در این مقاله سعی کردیم تا میزان هزینه خرید سیم و کابل برای ساختمان و هر واحد را به همراه راه های کاهش هزینه ها بیان کنیم. امیدواریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد. ممنونیم که تا به اینجا همراه ما بودید. در صورتی که تجربه خاصی در مورد هزینه های خرید سیم و کابل دارید، می‌توانید آن را در بخش نظرات با بقیه به اشتراک بگذارید.

simadmin
ارسال دیدگاه